Aranjament floral Coloreaza-ti ziua cu fericire

235 Lei
Scurta descriere:

Aranjamentul floral Coloreaza-ti ziua cu fericire se diferentiaza prin nuantele de roz dulci de la roz pal la fucsia si va fi pentru destinatar un cadou plin de voiosie si bunastare.

A030
in stoc
+

Aranjamentul floral Coloreaza-ti ziua cu fericire se diferentiaza prin nuantele de roz dulci de la roz pal la fucsia si va fi pentru destinatar un cadou plin de voiosie si bunastare. Trandafirii fucsia, gerbera roz, crizantemele lila si rosii insotite de florile decorative verzi sunt aranjate cu grija intr-o vaza sau o cutie colorata pentru a fi cadoul perfect ce va aduce bucurie si farmec.

Acest aranjament include in pret si un vas sau o cutie al caror model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.