Aranjament floral Eleganta in roz

365 Lei
Scurta descriere:

Eleganta acestui aranjament floral este dat de mixul floral variat, de combinatia de culori, roz si verde, dar si de dispunerea in sine a florilor in aranjament

A022
in stoc
+

Eleganta acestui aranjament floral este dat de mixul floral variat, de combinatia de culori, roz si verde, dar si de dispunerea in sine a florilor in aranjament. Calele, trandafirii, hortensia si gerbera roz in combinatie cu hypericumul verde si frunzele decor fac din acest aranjament un element de nelipsit in receptia unui hotel sau a unei firme dar poate fi folosit si pentru lansarea unor produse sau ca un cadou mai deosebit pentru o persoana speciala.

Acest aranjament include in pret si un vas al carui model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.