Aranjament floral Flowers for a girl

115 Lei
Scurta descriere:

Un aranjament simplu dar vesel, plin de culoare si energie potrivit pentru o aniversare, venirea pe lume a micutei tale sau pentru colegele tale cu ocazia zilei de 1 sau 8 martie.

A029
in stoc
+

Un aranjament simplu dar vesel, plin de culoare si energie potrivit pentru o aniversare, venirea pe lume a micutei tale sau pentru colegele tale cu ocazia zilei de 1 sau 8 martie. Aranjamentul floral Flowers for a girl vine ambalat intr-o punga de cadouri si contine gerbera fucsia, trandafiri roz si lisianthus mov.

Acest aranjament include in pret si un ambalaj al carui model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.