Aranjament floral From the garden

355 Lei
Scurta descriere:

Un mix de flori in nuante de alb si mov ce par proaspat culese din gradina este un aranjament care va bucura cu siguranta persoana care il va primi fie cu ocazia unei aniversari, fie cu ocazii venirii pe lume a unui nou membru sau de casa noua.

A019
in stoc
+

Un mix de flori in nuante de alb si mov ce par proaspat culese din gradina este un aranjament care va bucura cu siguranta persoana care il va primi fie cu ocazia unei aniversari, fie cu ocazii venirii pe lume a unui nou membru sau de casa noua. Poate fi folosit cu succes si pentru a infrumuseta receptia unei cladiri sau lansarea unui produs. Aranjamentul floral contine gerbera alba, lisianthus si frezii mov, crizanteme, pittosporum si eucalipt.

Acest aranjament include in pret si un vas al carui model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.