Aranjament floral Imperial

850 Lei
Scurta descriere:

Culorile si gratia date de frumusetea trandafirilor, hortensiilor si mathiolei vor uimi acea persoana speciala careia ii vei trimite acest aranjament floral.

A025
in stoc
+

Culorile si gratia date de frumusetea trandafirilor, hortensiilor si mathiolei vor uimi acea persoana speciala careia ii vei trimite acest aranjament floral. Trandafirii portocalii isi desfac petalele delicate printre norii de hortensii roz si mathiola in nuante de roz pal si roz aprins pentru a crea un look uimitor. Acest aranjament floral care iti taie respiratia este o cale minunata de a trimite cele mai dulci urari pentru oricare din ocaziile monumentale ale vietii.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.