Aranjament floral It's Your Day

275 Lei
Scurta descriere:

Aranjamentul floral It's Your Day, prin mixul jucaus de culori puternice, este un aranjament perfect pentru a face fericita o persoana draga de ziua ei, dar este de asemeni potrivit si pentru o aniversare, un cadou de casa noua, pentru venirea pe lume a unui nou membru sau in decorul floral al unei nunti sau al unui botez.

A049
in stoc
+

Aranjamentul floral It's Your Day, prin mixul jucaus de culori puternice, este un aranjament perfect pentru a face fericita o persoana draga de ziua ei, dar este de asemeni potrivit si pentru o aniversare, un cadou de casa noua, pentru venirea pe lume a unui nou membru sau in decorul floral al unei nunti sau al unui botez. Trandafirii portocalii sunt completati perfect de minirozele fucsia si rosii si florile de santini si totul este pus in valoare de o funde colorata. Asezat intr-o cutie colorata, acest aranjament floral exprima cele mai bune ganduri ale tale pentru persoana draga care il va primi.

Acest aranjament include in pret si o cutie, o funda si un cartonas cu un mesaj al caror model poate varia in functie de stoc sau pot fi modificate dupa posibilitati la cerere.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.