Aranjament floral My Heart for You

425 Lei
Scurta descriere:
Aranjamentul floral My Heart for You aduce un suflu de romantism prin culorile si florile din compozitia lui. Trandafirii roz si trandafirii fucsia sunt aranjanti impreuna cu miniroze somon, miniroze roz si miniroze fucsia pentru a crea un aranjament floral care capteaza privirile...
A046
in stoc
+

Aranjamentul floral My Heart for You aduce un suflu de romantism prin culorile si florile din compozitia lui. Trandafirii roz si trandafirii fucsia sunt aranjanti impreuna cu miniroze somon, miniroze roz si miniroze fucsia pentru a crea un aranjament floral care capteaza privirile oricui.

Acest aranjament include in pret si un vas al carui model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.