Aranjament floral Passion & Fire

325 Lei
Scurta descriere:

Aranjamentul floral Passion & Fire reflecta frumusetea atragatoare a unei flacari cu spectrul ei incandescent de culori care se intind de la un galben deschis si luminos pana la rosu aprins.

A031
in stoc
+

Aranjamentul floral Passion & Fire reflecta frumusetea atragatoare a unei flacari cu spectrul ei incandescent de culori care se intind de la un galben deschis si luminos pana la rosu aprins. Efectul ombre incepe cu minirozele galbene care se continua cu cele portocalii si gerbera portocalie, ajungand pana la trandafirii rosii si incheiand cu leucadendron si dianthus de o culoare visinie. Acest aranjament floral chic vine intr-o vaza eleganta si simpla pusa in valoare de o frunza tropicala.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.