Aranjament floral Passion in Blooms

315 Lei
Scurta descriere:

Cu fiecare floare atent selectata pentru a crea un crescendo captivant de culori vibrante, aranjamentul floral Passion in Blooms este in trend cu tendintele ombre ale acestui an.

A032
in stoc
+

Cu fiecare floare atent selectata pentru a crea un crescendo captivant de culori vibrante, aranjamentul floral Passion in Blooms este in trend cu tendintele ombre ale acestui an. Pornind de la trandafiri delicati somon, culorile aranjamentului se intrepatrund lin prin miniroze portocalii, gerbera fucsia, trandafiri visinii, crizanteme de culoarea prunei si mathiola mov. Insotit de o vaza simpla transparenta decorata cu o frunza tropicala, acest aranjament este creat pentru a atrage cele mai rafinate si sofisticate gusturi si este un cadou uluitor pentru o aniversare, o noua membra a familiei, o casa noua sau poate fi folosit la o lansare de produs, in receptia unei firme sau in decorul floral al unei nunti sau al unui botez.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.