Aranjament floral Pink & Metalic

175 Lei
Scurta descriere:

Un aranjament floral contrastant ca si texturi, flori de un roz delicat intr-un vas metalic, in cateva cuvinte un aranjament floral suprinzator ce contine trandafiri, gerbera si lisianthus roz, anthurium si hypericum verde.

A023
in stoc
+

Un aranjament floral contrastant ca si texturi, flori de un roz delicat intr-un vas metalic, in cateva cuvinte un aranjament floral suprinzator ce contine trandafiri, gerbera si lisianthus roz, anthurium si hypericum verde. Un cadou deosebit atat pentru o persoana draga cat si pentru un partener de afaceri.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.