Aranjament floral Pink Miracle

245 Lei
Scurta descriere:

Aranjamentul floral Pink Miracle este cadoul perfect pentru a ura "Bun venit pe lume!" unei micute si a sarbatori impreuna cu familia cu aceasta ocazie minunata.

A058
in stoc
+

Aranjamentul floral Pink Miracle este cadoul perfect pentru a ura "Bun venit pe lume!" unei micute si a sarbatori impreuna cu familia cu aceasta ocazie minunata. Aranjamentul floral este realizat din trandafiri roz, miniroze fucsia, alstroemeria roz, crizanteme albe si mathiola fucsia.

Acest aranjament include in pret si o vaza/ un vas al caror model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.