Aranjament floral Shades of Purple & Green

425 Lei
Scurta descriere:

Acest aranjament floral are o anumita nota de rafinament data atat de designul artistic cat si de farmecul tipic unei gradini de flori.

A047
in stoc
+

Acest aranjament floral are o anumita nota de rafinament data atat de designul artistic cat si de farmecul tipic unei gradini de flori. Culorile acestui aranjament se impletesc lin atragand privirea atat asupra fiecarei flori in parte cat si asupra aranjamentului ca un tot unitar incredibil. Aranjamentul floral Shades of Purple & Green contine trandafiri roz, lisianthus mov, orhidee de culoarea prunei si trandafiri crem cu o tenta verzuie.

Acest aranjament include in pret si o vaza/ un vas al caror model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.