Aranjament floral Sun Colors

375 Lei
Scurta descriere:

Trandafirii si minirozele fucsia impart scena cu trandafirii portocalii, iar in randul doi rasar bobitele de hypericum verde toate umbrite de firele de lily grass si asezate int-o vaza de sticla transparenta.

A050
in stoc
+

Trandafirii si minirozele fucsia impart scena cu trandafirii portocalii, iar in randul doi rasar bobitele de hypericum verde toate umbrite de firele de lily grass si asezate int-o vaza de sticla transparenta. Un aranjament floral care iti capteaza atentia prin culorile puternice, contrastante si complementare in acelasi timp si de care te vei indragosti pe masura ce florile se vor deschide.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.