Aranjament floral Sweet Baby Girl

435 Lei
Scurta descriere:

Un aranjament floral in nuante pale de roz, insotit de o jucarie din plus si un balon sunt cadoul perfect pentru a ura "Bun venit pe lume!" micutei tale sau pentru a felicita familia care tocmai s-a marit cu un nou membru.

A059
in stoc
+

Un aranjament floral in nuante pale de roz, insotit de o jucarie din plus si un balon sunt cadoul perfect pentru a ura "Bun venit pe lume!" micutei tale sau pentru a felicita familia care tocmai s-a marit cu un nou membru. Aranjamentul floral delicat este realizat din trandafiri roz si crem si gerbera roz.

Acest aranjament include in pret o jucarie de plus al carei model poate varia in functie de stoc si un balon umflat cu aer.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.