Aranjament floral Sweet Pink

245 Lei
Scurta descriere:

Un aranjament floral delicat in nuante de roz, realizat din trandafiri, miniroze piano, lisianthus si orhidee in vas cu imprimeu floral perfect pentru a transmite mesajul tau de iubire pentru o persoana draga sau de bun venit micutei tale.

A006
in stoc
+

Un aranjament floral delicat in nuante de roz, realizat din trandafiri, miniroze piano, lisianthus si orhidee in vas cu imprimeu floral perfect pentru a transmite mesajul tau de iubire pentru o persoana draga sau de bun venit micutei tale. Este un aranjament elegant care poate fi folosit de asemeni si in decorul floral de la nunta ta sau botezul micutei tale.

Acest aranjament include in pret si vasul al carui model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.