Aranjament floral Yellow & White

265 Lei
Scurta descriere:

Un alt aranjament superb in tendintele ombre care echilibreaza rafinamentul chic cu esenta vesela a soarelui de vara.

A033
in stoc
+

Un alt aranjament superb in tendintele ombre care echilibreaza rafinamentul chic cu esenta vesela a soarelui de vara. Aranjamentul Yellow & White este o explozie stralucitoare de culori: alb, galben si verde in nuante de la pal si dulce la galbenul viu si saturat, toata culorile impletindu-se lin in aranjament. Fiecare floare este selectata individual pentru a obtine acest efect ombre remarcabil incepand cu alstroemeria si mathiola albe, continuand cu trandafirii verzui, solidago, gerbera si santini galbeni.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.