Buchet Colors Fiesta

210 Lei
Scurta descriere:

Un buchet plin de culori, texturi diferite si veselie, buchetul Colors Fiesta, realizat din minigerbera portocalie, trandafiri roz, orhidee verzi, santini si limonium mov, este un cadou perfect pentru oricare ocazie care cere un zambet sau doar o zi frumo

B068
in stoc
+

Un buchet plin de culori, texturi diferite si veselie, buchetul Colors Fiesta, realizat din minigerbera portocalie, trandafiri roz, orhidee verzi, santini si limonium mov, este un cadou perfect pentru oricare ocazie care cere un zambet sau doar o zi frumoasa.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.