Buchet de orhidee Sunset Colors

355 Lei
Scurta descriere:

In culorile apusului de soare, rosu, fucsia, portocaliu si galben, buchetul de orhidee mokara Sunset Colors va fi un mesaj de neuitat fie de iubire, de multumire sau de ziua ei de nastere.

B084
in stoc
+

Deosebit, perfect pentru o surpriza speciala, buchetul de orhidee Sunset Colors debordeaza de energie si farmec. In culorile apusului de soare, rosu, fucsia, portocaliu si galben, acest buchet din orhidee mokara cu aer tropical va fi un mesaj de neuitat fie de iubire, de multumire sau de ziua ei de nastere.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.