Buchet de orhidee Take me to the Tropics

155 Lei
Scurta descriere:

Sa aducem impreuna zambete cu buchetul de orhidee Take me to the Tropics, un buchet realizat din orhidee mokara galbene si mov, perfect pentru a sarbatori o zi de nastere, pentru a felicita colegii sau pentru a face o surpriza frumoasa persoanei iubite.

B081
in stoc
+

Nimic nu poate infrumuseta mai bine ziua unei persoane decat culorile vii ale florilor proaspete. Sa aducem impreuna zambete cu buchetul de orhidee Take me to the Tropics, un buchet realizat din orhidee mokara galbene si mov, perfect pentru a sarbatori o zi de nastere, pentru a felicita colegii sau pentru a face o surpriza frumoasa persoanei iubite.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.