Buchet Desert at Sunset

285 Lei
Scurta descriere:

In culorile desertului la apusul de soare, buchetul Desert at Sunset este realizat din orhidee mokara galbene si portocalii si protea portocalie care da intregului buchet un look chic.

B078
in stoc
+

In culorile desertului la apusul de soare, buchetul Desert at Sunset este realizat din orhidee mokara galbene si portocalii si protea portocalie care da intregului buchet un look chic. Rafinat si elegant, acest buchet este potrivit pentru toate momentele importante ale vietii in care vrei sa impresionezi persoana draga tie.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.