Buchet Pink & Red Grace

245 Lei
Scurta descriere:

Buchetul Pink & Red Grace, acest buchet care iti captiveaza privirea si te va ajuta sa transmiti toata iubirea si afectiunea ta cu o eleganta rafinata, este realizat din trandafiri rosii si roz si cale roz si grena.

B066
in stoc
+

Acest buchet care iti captiveaza privirea te va ajuta sa transmiti toata iubirea si afectiunea ta cu o eleganta rafinata. Buchetul Pink & Red Grace este realizat din trandafiri rosii si roz si cale roz si grena.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.