Buchet Roses For You

225 Lei
Scurta descriere:

Buchetul Roses For You este un buchet clasic din trandafiri dar intr-o paleta contemporana de culori: fucsia, mov si somon, ceea ce il face perfect pentru a fi daruit cu orice ocazie incepand cu o simpla aniversare si terminand cu evenimente deosebite cum

B069
in stoc
+

Buchetul Roses For You este un buchet clasic din trandafiri dar intr-o paleta contemporana de culori: fucsia, mov si somon, ceea ce il face perfect pentru a fi daruit cu orice ocazie incepand cu o simpla aniversare si terminand cu evenimente deosebite cum ar fi venirea pe lume a unei fetite sau pentru a-ti arata iubirea de Valentine's Day.


In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui buchet floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.