Aranjament floral eveniment tematic Traditional Romanesc

225 Lei
Scurta descriere:

Acest aranjament nu include in pret vasele din ceramica care se returneaza la sfarsitul evenimentului.

AB001
Precomanda

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 5

Acest aranjament nu include in pret vasele din ceramica care se returneaza la sfarsitul evenimentului. Comanda se face cu cel putin o saptamana inainte de eveniment.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii in ziua evenimentului. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.