Aranjament floral Color Frenzy

335 Lei
Scurta descriere:

Aranjamentul floral Color Frenzy are un look sofisticat intrucat este in trend cu popularul stil ombre dar intr-un mod nou si proaspat.

A060
Precomanda

Aranjamentul floral Color Frenzy are un look sofisticat intrucat este in trend cu popularul stil ombre dar intr-un mod nou si proaspat. Cu florile aranjate aproape intr-un mod grafic si culorile care trec de la galbenul luminos al calelor la portocaliul si rosul trandafirilor si intr-un final ne atrag privirea catre rozul aprins al freziilor si minigerbelor, acest aranjament floral este indraznet si deosebit din toate punctele de vedere. Accentuand culorile vii prin hypericumul verde si frunzele din decor si insotit de o vaza transparenta, acest aranjament floral va aduce un farmec indraznet oricarui spatiu, mai ales unuia de tip birou sau oricarui eveniment fie el eveniment corporate, o aniversare sau un moment special din viata.

Acest aranjament include in pret si o vaza al carei model poate varia in functie de stoc.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui aranjament floral se face prin curieri proprii. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.