Lumanari scurte de nunta cu bujori albi si roz

375 Lei
Scurta descriere:

Lumanari scurte de nunta realizate din bujori albi si roz, miniroze mov, frezii albe, craspedia si thlaspi green bell.

LN003
in stoc
+

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 2

Lumanari scurte de nunta realizate din bujori albi si roz, miniroze mov, frezii albe, craspedia si thlaspi green bell. Comanda se face cu cel putin o saptamana inainte de eveniment si se comanda la set de 2 bucati.

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea acestui produs se face prin curieri proprii in ziua evenimentului. Accesoriile speciale (vaza, cos sau ambalaj) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. Alege cea mai profesionista florarie online. Puteti cumpara acest produs prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea acestui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.


Produsul acesta contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din lume, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.