Termeni si conditii

Site-ul OFLOARE.RO este administrat de SC Style Events SRL, CUI RO24880476, J40/21041/2008, cu sediul social în Drumul Taberei 59 sector 6, Bucureşti, denumită în continuare "OFLOARE.RO".

OFLOARE.RO furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi Condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii. OFLOARE.RO îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

1.Varsta legala
Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe Flowers Plaza ) are peste 18 ani.


2. PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE

OFLOARE.RO oferă spre vânzare buchete si aranjamente florale, cadouri si accesorii si plante ornamentale. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului, împreună cu modul de ambalare şi eventualele accesorii. De asemenea, fiecare produs poate fi insotit de o felicitare..

Fotografiile care însoţesc descrierea produsului au titlu de prezentare şi pot diferi faţă de produsul final. Fiecare buchet este manufacturat şi poate arăta uşor diferit faţă de poză de pe site. Cu toate acestea, vă garantăm că respectăm întocmai numărul de flori şi aspectul general prezentat pe site.


3.Preţuri, culori, disponibilitate

Preţurile produselor afişate pe site conţin TVA . Toate preţurile afişate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse şi altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz. Vă rugăm să reţineţi: culorile florilor şi ale altor produse pot suferi modificări în funcţie de monitor sau ecranul dispozitivului dvs.

Pretul minim al unei comenzi inregistrata pe Flowers Plaza este de 80 ron

4. Politica de retur

Conform legislaţiei române în vigoare (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative - publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelarea la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - florile şi produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

5. Metode de contact

Flowers Plaza va pune la dispozitie ca si metoda de contact atat numerele de telefon afisate pe site cat si adresa de mail: comanda@ofloare.ro

6. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


OFLOARE.RO poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. OFLOARE.RO va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

7. CONDITII LEGALE


Site-ul OFLOARE.RO functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

8. LITIGII


Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9. SECURITATEA DATELOR PEROSONALE


Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sc Style Events Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Sc Style Events Srl se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sc Style Events Srl.

10. DISPOZITII FINALE


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.